Hemeroteca
Nº 187 13-02-2014
SOLIDARITAT
 

Lliurament d'un equipament mèdic complet a LLEVANT EN MARXA

SA NOSTRA ha donat a l’ong Llevant en Marxa tot l’equipament mèdic que l’entitat disposava a la consulta de l’edifici dels Serveis Centrals.

més info >>

--------------------

ESPORTS
 

160 ciclistes al Ciutat de Palma

Un total de 115 ciclistes entre promeses i masters i 51 en la categoria d'edat escolar han participat en la IV edició del Trofeu Ciutat de Palma de ciclisme en pista celebrat al velòdrom Palma Arena.

més info >>

MúSICA
 

Dos concerts a Maó i Palma

El Quartet Gerhard ofereix dos concerts amb algunes de les peces més conegudes de Beethoven a Maó i Palma. La cita és dia 16 a la Sala de Maó i dia 24 al Centre de Cultura.

més info >>

--------------------

CICLE DE CINEMA
 

Memorial John Barry, dues pel·lícules del gran compositor

L'Associació d'Amics de les Bandes Sonores de Cinema ofereix el 'Memorial John Barry' per a recordar la figura i l'obra del gran compositor britànic amant de Mallorca. Dia 27, Maria reina de Escocia.

més info >>

--------------------

APABAL
 

Projecció de 'To Kill a Mockingbird’

El proper dijous, 20 de febrer es projectarà, al Centre de Cultura, la pel·lícula To Kill a Mockingbird. La projecció s’emmarca dins el cicle de cinema en anglès Civil Rights que organitza APABAL. Entrada gratuïta.

ofereix aquest cicle de cinema en anglès que du per títol Civil Rights

més info >>

GALA DE L'ESPORT
 

Homenatge als esportistes de Mallorca

El Consell de Mallorca ha retut homenatge a un total de 232 esportistes que al llarg del 2013 varen pujar a podis nacionals o internacionals en la XIII edició de la Gala de l’Esport.

més info >>

--------------------

ECONOMIA
 

"Palma Shopping Guide" per dinamitzar el comerç de Palma

AFEDECO acaba de llançar la nova aplicació comercial i turística "Palma Shopping Guide" com a acció d'impuls del centre comercial de Palma.

més info >>

--------------------

CONSELL DE MALLORCA
 

Un Pla per assessorament esportiu

El Consell de Mallorca ha presentat el Pla d'Assessorament 2014, una actuació de caire formatiu i divulgatiu adreçada a federacions, clubs, regidors i tècnics municipals, entitats esportives i altres col·lectius relacionats amb l'àmbit de l'esport base.

més info >>

ARTICLE D'OPINIó
 

Història i destí. Carlos Blanes

El setmanari El Económico, que es distribueix amb el diari Última Hora (edició Mallorca i Eivissa) i el Diari de Menorca, ha publicat recentment una tribuna signada per Antoni Serra Caldés, director territorial Sa-Nostra BMN, en memòria de l'antic director de Sa Nostra Carlos Blanes.

més info >>

--------------------

SALA DE CULTURA D'EIVISSA
 

“Planeta aigua”, el mar i l'aigua des de la mirada de tres artisites

La Sala de Cultura Sa Nostra-Consell d’Eivissa acull l’exposició “Planeta aigua”, una selecció d’obres de tres artistes eivissencs, Júlia Ribas, Joaquím Roselló i Iván Herrerías, amb l’aigua i la mar com a fil conductor.

més info >>

--------------------

AGENDA

PALMA

Dia 19 de febrer, 20:00 h

Actuació del Quartet Gerhard

Quartet op.18 núm. 3 en re major  L.v. Beethoven

Organitza: Joventuts Musicals de Palma

Veure tot >>

Dia 20 de febrer, 18:00 h

Projecció del film 'To Kill a Mockingbird' (VOS,1962)

Tercera de les quatre pel·lícules en anglès del cicle organitzat per APABAL. Dirigit per Robert Mulligan. Protagonistes: Gregory Peck, John Megna i Frank Overton. Col·labora l'Obra Social.

Veure tot >>

Dia 24 de febrer, 20:00 h

"El Padre Antonio Oliver en el vigésimo aniversario de su muerte"

A càrrec de Teodoro Suau. L'acte s'emmarca dins el Curs d'Himanitats de la Fundación Antonio Oliver

Organitza: Fundación Antonio Oliver

Veure tot >>

Dia 27 de febrer, 18:00 h

Projecció del film 'Iron Jawed Angelks' (VOS, 2004)

Darrera pel·lícula del cicle de cinema en anglès organitzat per APABAL. Dirigit per Katja von Garnier. Protagonistes:Hilary Swank, Margo Martindale i Anjelica Huston. Col·labora l'Obra Social "Sa Nostra".

Hilary Swank, Margo Martindale,
Anjelica HustHilary Swank, Margo MartindalAnjelica Huston. Col·labora l'Obra Social "Sa Nostra".

 

Veure tot >>MAó

Dia 16 de febrer, 12:00 h

Actuació del Quartet Gerhard

Recital benéfic a benefici de la Parròquia de Sant Francesc d'Assís per a la creació d'una casa de colònies a Sant Joan des Vergers. Organitza: Joventuts Musicals de Maò.

Veure tot >>EIVISSA

Fins al 14 de març

Júlia Ribas, Joaquim Rosselló i Iván Herrerías

L'obra més recent d'aquests tres pintors eivissencs, amb una llarga trajectòria creadora i expositiva, que reflecteixen l'illa d'Eivissa des de tres estils ben diferents.

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions