Hemeroteca
Nº 200 23-01-2015
I CONGRéS D’ECOTURISME
 

Conservar, valorar i dinamitzar: ecoturisme a Mallorca

El desenvolupament turístic a les Balears ha comportat importants conseqüències i impactes ambientals. El congrés, organitzat pel GOB, se celebrarà al Centre de Cultura "SA NOSTRA", del 23 al 25 de gener.

més info >>

ESPORT
 

BMN-SA NOSTRA i el Consell de Mallorca impulsen l'Esport Base

BMN-SA NOSTRA col·labora novament amb el Consell de Mallorca en les activitats esportives adreçades a infants i joves. El calendari 2015 és d'ampli abast.

més info >>

EXPOSICIó A EIVISSA
 

'Mujer. Todos somos una'

Aquesta exposició s’emmarca dins la campanya del Fons Pitiús de Cooperació. Ser dona avui presenta els rostres de diferents dones en  la seva lluita diària per sobreviure. És obra del fotògraf Francisco Magallón.

més info >>

EXHAURIDES LES ENTRADES!!
 

Ara Malikian i ‘La orquesta en el tejado’

L’Obra Social de ‘SA NOSTRA’ amb la col·laboració de BMN i l’Ajuntament de Palma organitza el Concert Solidari d'Ara Malikian al Trui Teatre de Palma. Ja no queden entrades!!

més info >>

MEDI AMBIENT
 

El cofre del tresor vegetal balear

El Jardí Botànic de Sóller juga un paper clau en la conservació de la biodiversitat vegetal de les Illes Balears en el qual destaca el banc de germoplasma. El coneixerem una mica més...

més info >>

INèDITS?
 

Els imprescindibles de la col·lecció SA NOSTRA i BMN

Us convidam a un recorregut per la plàstica de la segona meitat del segle XX, tot a partir dels fons artístics de SA NOSTRA i BMN. Vine al Centre de Cultura Sa Nostra!!

més info >>

MARIA BIMBOLLES
 

‘Som responsables. Aprenem a estalviar’

Maria Bimbolles i BMN-SA NOSTRA refermen l'èxit de la proposta d'Educació Financera ‘Som responsables. Aprenem a estalviar’. L'activitat, que s’ha presentat en el Centre de Cultura, ha tengut més de 1.100 joves participants.

més info >>

ENTREVISTA
 

Balanç 2014 i previsions 2015

El setmanari ‘El economico’ recull unes declaracions referides al balanç econòmic de 2014 i a les previsions de 2015 del Director Territorial de BMN-SA NOSTRA, Antoni Serra.

més info >>

ECONOMIA
 

ASIMA i BMN-SA NOSTRA impulsen el suport als industrials

Miquel Bordoy, president d'ASIMA, i Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA, signen una aliança per enfortir el suport de serveis financers a les empreses dels polígons industrials.

més info >>

COL·LOQUI
 

Desigualtat social, l’altra cara del creixement econòmic

El Cercle d’Economia de Mallorca, amb la col·laboració de l’Obra Social Sa Nostra, proposen el col·loqui sobre la desigualtat social. Serà dijous, 29 de gener, a les 19h, en el Centre de Cultura Sa Nostra.

més info >>

MEDI AMBIENT
 

El jardí Botànic de Sóller, quina meravella!

Et convidam a una passejada pel Jardí Botànic de Sóller, una institució dedicada a la conservació de la flora mediterrània i especialment de la flora baleàrica. Una crònica de Natacha Garrido.

més info >>

CONVOCATòRIA
 

VI Premi de Periodisme Alberta Giménez

Ja s'ha convocat el VI Premi de Periodisme Alberta Giménez, que tendrà una dotació de 1.000 € per als millors reportatges socials. Ho patrocinen BMN-SA NOSTRA i Endesa.

més info >>

ESPIRITUALITAT
 

Budisme Zen a Mallorca amb el mestre Dokushô Villalba

Un grup de practicants mallorquins han convidat al mestre Dokushô Villalba perquè comparteixi amb tothom l'ensenyament i la pràctica del Budisme Zen, especialment, la meditació zazen.

més info >>

--------------------

--------------------

--------------------

AGENDA

PALMA

Trui Teatre de Palma

Dia 23 de gener, 20:30 h

Ara Malikian y la Orquesta en el tejado

Concert Solidari a benefici de Creu Roja Balears.

Entrada/donatiu:  15€

Organitza:  Obra Social, BMN amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma

Veure tot >>

Centre de Cultura de Palma

Dia 26 de gener, 19:00 h

Como surfear las olas de la realidad cotidiana (sin tragar demasiada agua)

Conferència a càrrec del Sr. Dokushô Villalba.

Organitza:  Associació Zen de Mallorca, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 27 de gener, 20:20 h

Los Otros Martes

Organitza:  Trampa Teatre, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions