Hemeroteca
Nº 214 11-03-2016
CONVENI
 

ASAJA i BMN-SA NOSTRA impulsen el suport als agricultors i ramaders

Joan Company i Carlos Egea signen una aliança per enfortir  les explotacions agrícoles i ramaderes balears amb major suport financer. Els 4.000 afiliats d’ASAJA tendran accés a una línia de crèdit amb serveis financers específics i fets a mida.

més info >>

JAZZ FUSIó
 

Max Sunyer Trio presenta 'Illa imaginada'

El Centre de Cultura SA NOSTRA serà l’escenari del concert de presentació d’Illa Imaginada’ l'últim disc del guitarrista Max Sunyer. El resultat és un disc amb la seva visió imaginada de Mallorca, amb la intenció d’encaixar-la sobre la real. Dimecres, 16 de març, 20h.

més info >>

PRESENTACIó DEL LLIBRE
 

Crisis climática-ambiental. La hora de la responsabilidad

Antxón Olabe presenta en el Centre de Cultura Sa Nostra el seu darrer llibre. Serà aquest divendres, 11 de març, a les 19.30h. Un conjunt de reflexions i propostes que contribueixen a reconduir la situació de la crisi climàtica.

més info >>

CINEMA MUSICAT
 

The Unknown aka

Nova sessió de cinema musicat en el Centre de Cultura SA NOSTRA. Aquesta vegada l’Obra Social i Sounndtrack recuperen The Unknown aka, una pel·lícula dirigida pel mestre Tod Browning. Serà el dimarts, 22, a les 20.00h.

més info >>

TAULA RODONA
 

Som dona, som campiona. La vida a dalt i a baix del podi

Organitzat amb la col·laboració de l'empresa SporTourismEurope. Es durà a terme, el 14 de març a les 18.30h, al Centre de Cultura SA NOSTRA. 13 dones esportistes s'han convertit en 13 referents vitals per a molta gent. Les vols conèixer d’aprop?

més info >>

EXPOSICIó
 

D'Eivissa al cel...

La sala de cultura, Sa Nostra Sala, obre les seves portes a l'exposició 'De Eivissa al cel. 60 anys d'observació astronòmica a Eivissa '. Es tracta d'una mostra organitzada per l'Agrupació Astronòmica d'Eivissa, el Consell i l'Ajuntament d'Eivissa...

més info >>

PALMADONA
 

I Marxa de nordic-walking Ciutat de Palma

El proper diumenge, 13 de març, és el torn d’aquesta nova modalitat esportiva: el nordic-walking. L’esdeveniment compta amb el suport de diferents entitats, entre elles BMN-SA NOSTRA. No t’ho perdis!!

més info >>

DONA I ESPORT
 

PALMADONA 2016

L’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Palma posa en marxa aquest programa dedicat a dona i esport. Compta amb la col·laboració de l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA, entre d’altres entitats. L’objectiu es posar en valor la participació que la dona desenvolupa a l'esport.

més info >>

SOLIDARITAT
 

Formació i ocupació per a persones amb autisme o síndrome d'Asperger

Specialisterne és una iniciativa social que proporciona formació i ocupació a persones amb autisme o síndrome d'Asperger. Treballaran juntament amb l’Associació Gaspar Hauser. La presentació serà aquest dijous, a les 18h, en el Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

EXPOSICIó
 

Inèdits torna al Centre de Cultura

Les principals obres pictòriques de la col·lecció de la Fundació Caixa de Balears es podran tornar a veure al Centre de Cultura SA NOSTRA (C/ Concepció, 12, Palma). Barceló, Miró, Tàpies, Ràfols, Gordillo, Soledad Sevilla, Bechtold...

més info >>

CONVENCIó DE DIRECTIUS
 

BMN concedirà 4.400 milions d'euros en nou crèdit el 2016

El president de BMN, Carlos Egea, ha avançat en la convenció de directius que l'objectiu és seguir augmentant la inversió creditícia a particulars i pimes. La convenció, celebrada aquest dimarts, a la seu central de BMN-SA NOSTRA a Palma, ha reunit 250 directius de la Direcció Territorial de Balears.

més info >>

ARTICLE
 

Del Ars Magna

El setmanari dedicat a l’economia, l’empresa i el turisme ‘El económico’, en el seu primer número d'aquest mes de març publicava l’article ‘Del Ars Magna’, del qual n’és autor Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA.

més info >>

CONCURS
 

EUREKA: Idees convertides en empreses

Ja s’ha convocat el XIV Concurs de Projectes Empresarials “EUREKA: Idees convertides en empreses”, que organitza l’Ajuntament de Palma, amb la col·laboració de BMN-Sa Nostra, Isba SGR, Cambra de Comerç de Mallorca, Associació de Joves Empresaris de Balears i ParcBit.

més info >>

ACORD
 

BMN-SA NOSTRA amb el Col·legi de Dentistes

BMN-SA NOSTRA dóna suport financer al Col·legi de Dentistes de Balears. Els més de 700 col·legiats tendran accés a una línia de crèdit a mida, avals garantits i a un paquet de serveis integrals amb bones condicions.

 

més info >>

NOVETAT
 

Redención de un nazi

El Centre de Cultura SA NOSTRA és el lloc escollir per a la presentació del llibre ‘Redención de un nazi’, la darrera obra de Julián Delgado. L’acte tendrà lloc el dijous, 31 de març, a les 19.30h.

més info >>

BMN-SA NOSTRA
 

Microcrèdits, una alternativa eficaç

Fomentar la creació de llocs de treball, impulsar l'emprenedoria i ajudar als treballadors autònoms, cooperativistes i joves empresaris al desenvolupament de microempreses a Mallorca és l'objectiu que proposen la Fundació Barceló, ISBA i BMN-SA NOSTRA.

més info >>

TECNOLOGIA
 

BMN-SA NOSTRA llança BMNpay

BMN-SA NOSTRA acaba de posar en marxa BMNpay, una plataforma electrònica de pagaments mòbils, amb la qual ldóna un pas important en la diversificació i la innovació dels serveis bancaris que faciliten la mobilitat i la immediatesa dels clients i usuaris.

més info >>

EXPOSICIó
 

Toni Catany. Altars profans

El Centre de Cultura SA NOSTRA acull portes obertes i convida la ciutadania a veure i admirar de prop l’obra de Toni Catany, fotògraf, de Llucmajor. L’exposició Altars profans esdevé la darrera en què va participar activament l'artista. No t’ho perdis!!

més info >>

INFORMACIó I COMPROMíS
 

El VII Premi de Periodisme Alberta Giménez

El Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG),convoca el VIIè Premi de Periodisme Alberta Giménez. El concurs està patrocinat per l’Obra Social, BMN-Sa Nostra i Endesa.

més info >>

--------------------

--------------------

--------------------

AGENDA

PALMA

Centre de Cultura de Palma

Dia 11 de març, 19:30 h

Crisis climática-ambiental. La hora de la responsabilidad

Presentació del llibre del Sr. Antxon Olabe Egaña, escriptor d'articlees a diversos mitjans.

Organitza: Disueño Comunicación, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 14 de març, 18:30 h

Som Dona, som campiona. La vida a dal i a baix del podi

Amb motiu del programa  "PalmaDona 2016. Mujer y deporte", s'oferirà aquesta taula rodona amb la introducció de la Sra. Núria Torres, coach Executirva i la paticipació de 13 esportistes, Shella Badaseraye, Àngels Llobera, Lorena Homar, Xisca Tous, Mavi García, Melani Homar, Marta Fernáncez, Marga Crespí, Marta Lliteras, Nuria Iturrioz, Mireia Pons, Raquel Bota i Pili Espadas. Moderarà l'acte Esther Morales, medallista paralimpica en natació.

Organitza: Ajuntament de Palma, IME, Obra Social, BMN

Veure tot >>

Dia 16 de març, 20:00 h

Ílla Imaginada

Concert - Presentació del disc Illa Imaginada amb el guitarrista Max Sunyer, Toni Cuenca al baix i Dan Arisa a la bateria.

Entrada / donatiu:  12 €

Organitza: Max Sunyer Trio, Obra Social i BMN

Veure tot >>EIVISSA

Sala de Cultura de Eivissa

D'Eivissa al cel. 60 anys d'observació astronòmica a Eivissa

Exposició que romandrà oberta fins al dia 7 d'abril

Horari de visites:

De dilluns a divendres
Matins: d'11 a 14 h
Tardes: de 17 a 20.30 h.

Organitza: Consell Insular d'Eivissa, Ajuntament d'Eivissa, Associació d'Astronomia d'Eivissa, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions