Hemeroteca
Nº 221 30-06-2017
CONCERT DE TORRENT DE PAREIS
 

La Capella Mallorquina protagonista

Aquest diumenge, 2 de juliol, a les 17.30 hores, tendrà lloc el 54è Concert que organitza la Fundació Caixa de Balears i BMN-SA NOSTRA al Torrent de Pareis. La Capella Mallorquina oferirà un variat repertori que recuperarà els sabor més tradicional de l’esdeveniment.

més info >>

VIII PREMIS DE PERIODISME ALBERTA GIMéNEZ
 

Reportatges sobre pisos pastera i famílies amb discapacitat guanyadors

La guanyadora de la categoria de reportatge escrit, dotat amb 1.000 euros, ha estat Laura Casasnovas de Vroomen, del CESAG.  En la categoria audiovisual han guanyat el premi de 1.000 euros Catalina Oliver i Pere Xucglà, també del CESAG, amb el reportatge titulat "Vides invisibles".

més info >>

ENTREVISTA ANTONI SERRA
 

'Els fonaments de l'empresa pitiüsa són forts'

El director territorial de BMN-SA NOSTRA, Antoni Serra, ha participat en el I Fòrum Empresarial del Diario de Ibiza, dedicat al futur de les Ciutats. Entre d’altres, Serra ha manifestat a una entrevista publicada pel diari que ‘la banca del futur serà intel·ligent, digital, sostenible i molt eficient’.

més info >>

PREMIS XXVIII EDICIó
 

Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB

Avui s’han lliurat els Premis de la XXVIII edició del Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA & UIB. Hi han participat 43 equips i 103 alumnes. La rendibilitat del primer classificat és del 16%. Els millors s’han repartit 4.500 euros en premis. 

més info >>

OBJECTIU 2017
 

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Un dels objectius del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és aconseguir batre el rècord de l'any dels metres nedats en tot Mallorca per l'Esclerosi Múltiple. Enguany, hem de fer que més de 1.852 persones nedin també més de 1.086.165 metres. Plegats, podem fer-ho el 9 de juliol!

més info >>

CONCERT HOMENATGE
 

Ben trempats canten Bonet de Sant Pere

Aquest grup de músics, especialitzats en havaneres i cançons marineres, reten un emotiu homenatge a Bonet de Sant Pere, un dels artistes més populars de Mallorca. Serà el proper dijous, 6 de juliol, a les 20.30, als Jardins del Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.

més info >>

CICLE DE CINEMA
 

Homenatge a Guy Hamilton

L’any 2016 moria a Mallorca Guy Hamilton, director anglès especialitzat en cinema d’acció i aventures. Ara, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, li dediquen aquest homenatge en forma de cicle.

més info >>

OPERATIU CONTRA INCENDIS
 

L’Institut Balear de la Natura disposa de dues autobombes més

L’Institut Balear de la Natura (IBANAT) va acceptar la donació de les dues autobombes forestals provinents del Consell de Mallorca, que les tenia en lloguer amb opció a compra amb BMN-SA NOSTRA. Un cop tornades al banc, aquest les ha donat a la Conselleria.

més info >>

PRESENTACIó LLIBRE
 

Bartomeu Català, un projecte d’home de fe

Projecte Home Balears, La Fundació Caixa de Balears i Lleonard Muntaner, editor, es complauen presentar ‘Bartomeu Català, un projecte d’home de fe’, un llibre de Gabriel Pérez.

més info >>

ÒPERA I SARSUELA
 

Gala Lírica de Llevant

Tres corals, tres solistes vocals i cinc instrumentistes, uniran les seves veus, melodies i il·lusions per esclatar en els recitals que tendran lloc a Artà, Capdepera, Sant Llorenç i Son Servera. Més de 100 atistes sobre l’escenari per oferir bellesa, cultura i sentiment, a més de 2.000 persones que gaudiran dels espectacles.

més info >>

LLIBRE
 

Cartes des del front de Mallorca

El popular periodista mallorquí Gabriel Fuster Mayans, àlies Gafim, va escriure 19 cartes a la seva núvia des de la batalla de Mallorca a la Guerra Civil Espanyola. Ara, el periodista i professor del CESAG Manuel Aguilera acaba de publicar les cartes en el llibre ‘Un periodista al desembarcament de Bayo’.

més info >>

FòRUM EMPRESARIAL
 

Les ciutats del futur

Diario de Ibiza, amb la col·laboració de Telefónica i BMN-SA NOSTRA, ha organitzat el I Fòrum Empresarial. El tema del primer debat, 'Les ciutats del futur: intel·ligents, digitals i sostenibles', fou introduït per Emilio Ontiveros, catedràtic d'Economia de l'Empresa.

més info >>

CONCERT
 

AMADO i Teresa Fernández

Teresa Fernández, la cantant i compositora, que ha produït ‘AMADO', el va presentar el passat diumenge, 25 de juny, a l’ermita de Sant Honorat al massís de Randa.Teresa va actuar acompanyada pel violoncel·lista Miquel Àngel Aguiló i, en la recitació, per Gaspar Caballero.

més info >>

CURS D'ESCRIPTURA CREATIVA
 

‘Els alumnes prodigiosos o la sort d'un professor'

Arran del curs d’escriptura creativa, impartit al Centre de Cultura SA NOSTRA amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA i la Fundació Caixa de Balears, es presenta el recull de narracions que han elaborat alumnes i professor. ‘Els alumnes prodigiosos o la sort d'un professor' és el títol del llibre que dibuixa la fascinació dels alumnes i la màgia de les paraules.

més info >>

PREMIS DE PERIODISME
 

49 reportatges opten al VIII Premi de Periodisme Alberta Giménez

En aquesta edició s'han presentat estudiants de 12 universitats de tot el món. L'acte de lliurament és durà a terme demà dimecres a les 18.30 hores al Centre Cultural Sa Nostra. El certamen està dotat amb 2.800 euros aportats per BMN-SA NOSTRA i Endesa.

més info >>

--------------------

--------------------

--------------------

AGENDA

PALMA

Centre de Cultura de Palma

Dia 5 de juliol, 20:00 h

Muerte bajo el Sol

Cicle de Cinema en homenatge a Guy Hamilton.  (1982 VOSE - 117')

Organitza: Consell de Mallorca, Arxiu del Só i de la Imatge, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 6 de juliol, 20:30 h

Ben Tempats canten Bonet de Sant Pere

Concert - presentació del disc de Ben Trempats per commemorar el centenari del naixement de Bonet de Sant Pere

Organitza: Blau 35, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 12 de juliol, 20:00 h

Vive y deja Morir

 Cicle de Cinema en homenatge a Guy Hamilton (1973 VOSE - 121')

Organitza: Consell de Mallorca, Arxiu del Só i de la Imatge, Obra Social i BMN

Veure tot >>ESCORCA

Torrent de Pareis

Dia 2 de juliol, 17:30 h

LIV Concert al Torrent de Pareis

Tradicional concert d'estiu a càrrec de la Capella Mallorquina.

Organitza: Obra Social, BMN i Fundació Barceló

Veure tot >>EIVISSA

Sala de Cultura de Eivissa

Petites grans històries

Exposició de fotografies familiars i pel·lícules d'època.

Horari de l'exposició:

de dilluns a divendres d'11 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Organitza: Arxiu d'Imatge i Só d'Eivissa, Consell Insular d'Eivissa, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions