Hemeroteca
Nº 220 26-05-2017
WOMEN DON’T WAIT
 

Kaia Kater i Andrew Ryan

Kaia Kater és una artista que proposa una música popular orientada i feta des de Canadà. Nativa del Quebec, d'ascendència africana i caribenya, Kater toca el banjo i cita la música dels Apalatxes com una de les seves influències. Avui, divendres, 26 de maig al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.

més info >>

IV FESTIVAL DE PRIMAVERA
 

Bruno Vlahek

Vlahek s'ha distingit com un dels músics més prominents i versàtils de la seva generació. Els crítics destaquen el seu virtuosisme i la profunditat del seu pensament musical que embruixa al públic. Dimecres, 31 de maig, ho podrem comprovar al Centre de Cultura SA NOSTRA.

més info >>

CONCERT SOLIDARI
 

Roberto Bravo amb els 'Amics de Tilloli'

El prestigiós pianista xilè Roberto Bravo oferirà un concert solidari a benefici de l’Associació ‘Amics de Tilloli'. Serà el dimarts, 30 de maig, a les 20 hores, a l’auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA. Abans i després hi haurà un mercadet solidari. No t'ho perdis!!

més info >>

FESTA DE CLOENDA
 

Escoles esportives municipals

L'Institut Municipal de l'Esport organitza, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA, la Festa de cloenda de les escoles esportives municipals i la segona jornada participativa d'esport inclusiu. Tot, el dissabte 27 de maig de 9 a 14 h. No t'ho perdis.

més info >>

EXPOSICIó EIVISSA
 

GAIA

Sa Nostra Sala d’Eivissa mostra fins el 26 de maig l’exposició GAIA del fotògraf eivissenc Javier Tur. GAIA neix després de diversos anys de treball amb la intenció de mostrar al públic, diferents paisatges d'Europa. La bellesa indòmita i inèdita transformada en art.

més info >>

TALLER
 

El encuentro con el otro

Hi ha dos camins espirituals. El de la persona que es retira a una cova i el d'aquell que està immers en la quotidianitat i troba en les experiències del dia a dia una oportunitat per estar despert i estimar millor. Taller dirigit per Marta Montalvá. Organitza: Serendipia, Obra Social i BMN.

més info >>

POESIA
 

Amb la maror

El darrer poemari de Sebastià Perelló tendrà de pòrtic de presentació el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma. Àngels Àlvarez i el mateix Perelló conversaran sobre els versos d'aquest llibre. Laia Martínez clourà l'acte amb una lectura d'alguns poemes del volum. Dijous, 1 de juny.

més info >>

ARTICLE
 

Fòrum, passió i família

Article d’opinió d’Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA, referit a la importància de la família dins l’entorn social i econòmic de Balears. Ha estat publicat pel setmanari ‘El económico’, distribuït pels diaris Ultima Hora, Menorca i El Periódico de Ibiza y Formentera.

més info >>

RISCS LABORALS
 

VI JORNADES DE FORMACIÓ

La prevenció de riscs laborals i la seguretat aplicades a l’àmbit de la gestió cultural municipal són els àmbits formatius que proposa el Consell de Mallorca, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA,  per als propers dies 25 i 26 de maig. Les jornades tendran lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.

més info >>

WOMEN DON´T WAIT
 

Jesca Hoop

La cantant i compositora californiana Jesca Hoop ens oferirà el millor del seu ampli repertori musical per cloure el cicle Women don’t Wait. Hoop actuarà al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma el proper divendres, 9 de juny, a les 20.30h. Concert únic. No t'ho perdis!

més info >>

RECITAL LíRIC
 

Luisa Fernanda

L’Associació de Veterans de la Unió Esportiva de Maó proposa aquesta representació lírica que, entre d’altres, retrata l'Espanya d'Isabel II, una dona enamorada, capaç de perdonar tot al seu estimat, un militar reeixit i faldiller. Sala de Cultura Sa Nostra de Maó. Diumenge, 28 de maig, 20.00h.

més info >>

EXPOSICIó
 

Miquel Sarasate, pintures i escultures

L’artista artanenc Miquel Ginard ‘Sarasate’ exposa en el Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. Ho fa arran de les Jornades de Medicina Esportiva, que organitza el Consell de Mallorca, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA. Tot un plaer per als sentits!

més info >>

REPORTATGE
 

‘Del meu record. Memòries 1939-2017’

Un acte senzill però farcit d’emoció i sensibilitat va resultar la presentació ‘Del meu record. Memòries 1939-2017’, el llibre que ha publicat Miquel Alenyà. Amics, coneguts, companys de feines i de trajectes, familiars... tots feren costat a Alenyà, un home de personalitat rica...

més info >>

FORMACIó I COL·LABORACIó
 

UIB & BMN & SA NOSTRA

Una visita al Club d'Inversió, Demotec, Demolab i Arqueòdrom, les activitats que patrocinen la Fundació Caixa de Balears i BMN - Sa Nostra ha servit per refermar la col·laboració conjunta entre aquestes entitats i la Universitat de les Illes Balears.

més info >>

CONVENI
 

BMN-SA NOSTRA dóna suport financer a les Associacions d’Empresarials de la Fusta i del Metall de Balears

Els presidents de Federació de la Fusta i el Suro de les Balears, el de l’Associació d’Industrials del Metall i el director de Relacions Institucionals de BMN-SA NOSTRA han signat un acord ampli de col·laboració,  per treballar conjuntament a favor de l’empresari de serveis industrials de la fusta i el metall.

més info >>

ESPORT
 

II Jornada d’Esport Inclusiu

La II Jornada d’Esport Inclusiu, dirigida per la Fundació Rudy Fernández, tendrà lloc a  la façana del Palau Municipal d’Esports de Son Moix el proper dissabte de 9 a 14 h. Aquesta iniciativa també compta amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA.

més info >>

PRESENTACIó LLIBRE
 

Banderes dins la mar

Amb ‘Banderes dins la mar’, Josep Lluís Aguiló (Mallorca, 1967) torna a la poesia després de vuit anys i mostra en aquest llibre una singular veu poètica. El llibre es presenta en edició bilingüe (català-castellà) de Visor de Poesía, vuit anys després de guanyar Aguiló els Jocs Florals de Barcelona amb Llunari.

més info >>

COL·LOQUI
 

JUGAM amb l’ELIT

Patricia Ramírez, Iturralde González, Fernando Romay i Xavi Torres seran els protagonistes del Primer Col·loqui JUGAM amb l’Elit que té per títol ‘L’Esport, eina educativa’ i que organitza la Direcció Insular d’Esports. 1 de juny , 18 h, Centre de Cultura SA NOSTRA, a Palma.

més info >>

FORMACIó ADULTS
 

Cursos 2016-2017

L’Obra Social i BMN-SA NOSTRA posen en marxa una renovada edició dels cursos per a adults. Entre les novetats hi destaquen els cursos monogràfics sobre Roma, ciutat de l’art; Pompeia o l’Egipte grec. També  s’ofereix un club de lectura i un monogràfic sobre el Piano.

més info >>

JORNADA
 

Moviment obrer i socialisme a Mallorca

La Fundació Gabriel Alomar organitza la ‘Jornada d'estudis històrics del moviment obrer a Mallorca: moviment obrer i socialisme’, amb l'objectiu d'aprofundir en els orígens històrics del socialisme a l'illa. Serà aquest dimarts, 23 de maig, i també l’1 de juny al Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma.

més info >>

ESPORT
 

Campus de futbol BC2

BMN-Sa Nostra dona suport als organitzadors del Campus BC2, un dels més importants de l’estiu a Mallorca. En la primera edició hi van prendre part 70. En aquesta segona edició, s'estima una major participación, al voltant d'uns 100 nins al camp de Maria de la Salut.

més info >>

--------------------

AGENDA

PALMA

Centre de Cultura de Palma

Lesions a l'Esport

Exposició d'escultures i pintures de Miquel Sarasate 

Romandrà oberta fins al 26 de maig

Horari de visites:

De dilluns a divendres de 10:30-13:30 h i de 17:00-20:00 h  (excepte festius)

Organitza: Consell de Mallorca, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 26 de maig, 20:30 h

Womenfolk

Primera edició d'aquest cicle de música enmarcat dins el cicle musical Women don't Wait a càrrec de Kaia Kater (duet acústic).

Entrada / donatiu:   anticipada 8 €,  taquilla: 10 € (día del concert)

Organitza: Women don't Wait, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 27 de maig, 10:00 h

El encuentro con el otro

Aquest taller estarà dirigit per Marta Montalva.

Organitza: Serendipia, Obra Social i BMN

Veure tot >>MAó

Sala de Cultura de Maó

Dia 28 de maig, 20:00 h

Recital Líric

Representació lírica del  llibre de F. Romero i G. Fernandez Shaw. Interprèts: Ma. José Sosa, Victòria Riera, Jaume Gelabert, Gaspar Ibàñez, Esteve Melià, Marlen Coll al piano i Julian Hernandez farà la presentació

Organitza: Assciació de Veterans de la Unió Esportiva de Maó, Ajt. Maó, Obra Social i BMN

Veure tot >>EIVISSA

Sala de Cultura de Eivissa

Gaia

Exposició de fotografies de Javier Tur

Romandrà oberta fins al 26 de maig

Horari de visites:

de dilluns a divendres d'11 - 14 h i de 17 - 20:30 h

Organitza: Consell Insular d'Eivssa, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions