Xarxes Socials

18-02-2011

Cerca'ns i dóna suport a les ONG a través de Facebook

La Convocatòria "SA NOSTRA SOLIDÀRIA 2011" es troba al seu equador. Un total de 132 Entitats socials han presentat 176 Propostes solidàries, a les quals l'Obra Social de "SA NOSTRA" destinarà 1,2 milions d'euros.

Per ajudar a conèixer la tasca social que Realitza "SA NOSTRA", s'ha programat una campanya informativa basada en els projectes i en les activitats seleccionades. Totes les propostes es donaran a conèixer a través de les diferents webs associades, a la premsa local i a través d'aquesta revista digital.

Ja estam a les xarxes socials

Volem afavorir l'ús de les xarxes socials com a mitjà de difusió dels projectes de les ONG que opten a les ajudes. Els usuaris de Facebook poden indicar les seves preferències entre les propostes solidàries seleccionades. A més, "SA NOSTRA SOLIDÀRIA" és present a Facebook, des d'on es pot difondre aquest programa social.
  
La transparència, el més important

Atenent al compromís de transparència que envolta tot aquest procés, els clients podran dur a terme en temps real un seguiment obert i on line de l'evolució dels vots, i saber quants suports necessita una entitat per obtenir el 100% de l'ajut.

Per al sotsdirector de "SA NOSTRA", Llorenç Julià, el vot dels que participin en el sufragi és testimonial. "L'objectiu és que els ciutadans coneguin més el concepte 'solidaritat' i que s'impliquin. Volem ajudar a difondre la tasca desinteressada que realitzen les entitats socials. No podem arreglar tots els problemes però, amb la suma de molts, arribarem a més gent ".

1
Els usuaris de Facebook poden indicar les seves preferències entre les propostes solidàries seleccionades.
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20