"SA NOSTRA SOLIDÀRIA"

25-03-2011

Moltes ONG de Balears encara necessiten suport

La Convocatòria “SA NOSTRA SOLIDÀRIA” es troba ja a la fase final. Moltes de les 176 propostes presentades per les diverses ONG de les Illes, la majoria a Menorca i Eivissa, necessiten encara suport. Necessiten els vostres vots per desenvolupar el seus projectes.

Teniu temps fins al proper 15 d’abril por escollir les activitats i projectes assistencials que considereu prioritaris. Si encara no ho heu fet, animau-vos! És qüestió de pocs minuts.

És necessari mobilitzar la gent a Menorca

A l’illa de Menorca han estat 16 les propostes presentades a la Convocatòria, 14 projectes i 2 activitats. A hores d’ara, 8 iniciatives no compten amb el suport mínim per a rebre la dotació aprovada pel jurat de la convocatòria.

Des d'aquí fem una crida a la participació ciutadana de Menorca per a que donin el suport a totes les entitats que no tenen garantit l’ajut econòmic.

Més implicació a Eivissa i Formentera

Pel que fa a les Pitiüses, de les 12 propostes presentades, tan sols 1 ha aconseguit la dotació total. De les 11 restants, 10 ja compten amb la dotació minima, i tan sols a 1 li manquen vots per a assolir el mínim i rebre part de l'ajut.

134 propostes ja tenen el mínim

Pel que fa a Mallorca 33 són els projectes que estan pendents de rebre ajut a la convocatòria.

Al conjunt de Balears 134 són les propostes que compten amb el mínim de vots, 56 projectes compten amb el 100% de la dotació econòmica, i 78 els que disposen amb els vots mínims per a accedir a part de la dotació assignada. Aquestes dades responen a la participació de prop de 12.000 clients que han donat més de 35.000 punts.

Una Obra Social més participativa

La implicació dels clients de “SA NOSTRA” és fruit del compromís adquirit per l'entitat d’obrir l’Obra Social i fer-la més propera i participativa.

Per a l’entitat és un objectiu que la gent es faci seu el concepte de solidaritat i que s’impliquia més de permetre posar en contacte les ONG amb els clients.

1
El període de votacions de “SA NOSTRA SOLIDÀRIA” finalitza el 15 d’abril
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20