Ciutadella

02-02-2012

Seminari d'Agricultura i medi ambient

Dia 11 de febrer el Centre Social de Ciutadella acollirà la tercera jornada del “V Seminari Agricultura i Medi Ambient” que organitzen GOB Menorca i Custòdia Agrària.

El Seminari està emmarcat dins el projecte pilot "Cultivant Sinergies" cofinançat pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente i FEADER, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

 

Emprenedors al camp

Aquest Seminari pretén divulgar diferents experiències i coneixements que ajudin a fer compatibles la viabilitat econòmica del sector agrari amb la conservació dels valors ambientals.

El seminari, dirigit a pagesos, propietaris de llocs, tècnics de l’administració, voluntaris i consumidors, permetrà posar en comú, discutir i cercar alternatives a les inquietuds i preocupacions que afecten el sector agrari.

La situació de crisi econòmica actual ha de servir per buscar alternatives que siguin viables econòmicament i ecològicament, per a poder satisfer les necessitats actuals sense malmetre les de les generacions futures.

El programa permet conèixer casos pràctics de gent que està enfocant les activitats al camp d'una manera emprenedora i optimista de cara al futur.

 

Inscripcions

Per a més informació consultau el programa adjunt.

Les finques amb acord de custòdia i els voluntaris del projecte de custòdia tenen un descompte en el preu de les jornades.

fle_izq 1 / 2 fle_der
Recordau que us heu d'apuntar amb antelació!
11-02-12
09:30
Seminari | Ciutadella
Centre Social de Ciutadella

Informació i inscripcions al telèfon 971 350 762 i a www.gobmenorca.com

Enllaços relacionats

:

Pàgina web de GOB Menorca

http://www.gobmenorca.com
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20