Inauguració

17-09-2012

El Museu Regional d’Artà estrena lloc web

Tot coincidint amb la reobertura de les portes del Museu Regional d’Artà, aquest divendres 14 de setembre s’ha presentat el lloc web del Museu: www.museuarta.com.

Durant l’acte, el coordinador del projecte i director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, Miquel Pastor, ha exposat la nova filosofia del Museu per difondre el patrimoni cultural a través d’internet i les xarxes socials. Altrament, també s’ha donat a conèixer un avenç del projecte pioner del catàleg digital del Museu, fruit d’un conveni de col•laboració amb la Universitat de les Illes Balears.

El web inclou la informació sobre les distintes exposicions –permanents i temporals- i les activitats didàctiques que s’hi ofereixen, a més d’incorporar una secció que recull les notícies més recents de l’activitat museística i les connexions a xarxes socials com facebook i twitter.

Exposicions i activitats didàctiques

Actualment, el Museu d’Artà ofereix al públic dues exposicions: la primera, constituïda pel conjunt d’obres que formen part de la Col·lecció Municipal d'Art; la segona, titulada “La darrera comunitat de la prehistòria Balear”, és una exposició permanent dedicada al postalaiòtic, l'últim període de la prehistòria de les Illes Balears.

A més, el Museu ofereix propostes didàctiques sobre el seu contingut i sobre el poblat talaiòtic de ses Païses .

La gestió del centre és a càrrec de la Fundació Museu Regional d’Artà, el patronat de la qual està integrat per l’Ajuntament d’Artà, la Caixa de Balears “Sa Nostra” i la Parròquia d’Artà.

 

 

 

 

 

 

 

La peça del mes: cap de pantera en bronze
La peça del mes: cap de pantera en bronze
1
Horari de visita: dimarts a diumenge, de 10 a 18 hores.
Enllaços relacionats

:

Web del Museu Regional d'Artà

http://www.museuarta.com/
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20