Conferència APABAL

26-02-2013

Com utilitzar la lectura intensiva?

El dijous, 7 de març, a les 18h, al Centre de Cultura tindrà lloc una xerrada per aprofundir en els diferents aspectes de la lectura intensiva.

La quarta conferència del cicle que organitza anualment APABAL serà impartida per Liam Fitzpatrick.

Docència de la lectura intensiva. Com treure-hi el màxim partit?

En primer lloc, és important establir que, encara que aquests passatges curts òbviament ajuden a desenvolupar habilitats de lectura en general, també estan altament orientats i dissenyats per realitzar altres objectiu. El text ha de ser una mostra altament contextualitzada dels conceptes, el lèxic, i la gramàtica continguts dins de la unitat. Ha de proporcionar el punt de partida per a una exploració més profunda, no solament a nivell lingüístic, sinó també temàtic.


Perquè qualsevol dels anteriors punts succeeixin, el nostre estudiant ha de senti-ser còmode amb el text. Cal recordar algunes de les habilitats que utilitzem d’una manera natural en llegir en la nostra llengua materna, i aprendre algunes de noves que necessitarem quan es tracta de text en una llengua que no comprenem totalment.

En aquesta sessió examinarem: com estructurar una lliçó de lectura, d’algunes de les tècniques que podem emprar i com ens poden ajudar a millorar.

fle_izq 1 / 2 fle_der
En aquesta sessió examinarem com estructurar una lliçó de lectura.
07-03-13
18:00
Cicle de conferències | Palma
Centre de Cultura de Palma
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20