Economia

24-04-2013

Una nova plataforma per impulsar als emprenedors

El Col·legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Balears (COTME), amb el suport de diversos col·legis professionals i SA NOSTRA-BMN, entre les entitats col·laboradores, posa en marxa la plataforma + Q Emprenedors.

El programa té com a objectiu oferir formació, assessorament i tutela a totes aquelles persones que desitgin desenvolupar un projecte empresarial. La participació és gratuïta, excepte el pagament d'una taxa d'inscripció.

Un any de tutela com a garantia d'èxit

La formació es realitza durant 8 setmanes en dues sessions setmanals de 3 hores de durada. En total 48 hores que instruiran l'interessat en aspectes bàsics per estructurar el projecte i avaluar la seva viabilitat inicial i futura. La plataforma ofereix després un servei de suport i tutela d'un any per garantir la consolidació del projecte.

Es preveu iniciar el primer cicle formatiu el proper 6 de maig de 2013.

Ajuda en la recerca de finançament

El programa consta de 7 unitats formatives en què diversos professionals en actiu instruiran als futurs empresaris en qüestions com actitud emprenedora, màrqueting i direcció estratègica, qualitat, recerca de finançament, dret mercantil i legislació, comptabilitat, gestió tributària, recursos humans i eines informàtiques.

+ Q Emprenedors neix amb l'impuls del COTME i els col·legis professionals d'advocats, economistes, graduats socials, censors de comptes i la Cambra de Comerç

Potenciar la col·laboració social

SA NOSTRA-BMN aposta una vegada més per l'esperit emprenedor sota criteris de viabilitat i col·laboració social, potenciant l'associació entre emprenedors, amb l'objectiu final de donar suport a l'empresari i amb això al futur teixit econòmic de les Illes Balears.

+ Q Emprenedors neix amb l'impuls del COTME i els col·legis professionals d'advocats, economistes, graduats socials, censors de contes i la Cambra de Comerç
+ Q Emprenedors neix amb l'impuls del COTME i els col·legis professionals d'advocats, economistes, graduats socials, censors de contes i la Cambra de Comerç
fle_izq 1 / 2 fle_der
La plataforma ofereix formació, tutela i assessorament gratuït per crear una empresa
Enllaços relacionats

:

Col·legi Oficial de Titulats Mercantis de les Illes Balears

http://www.cotme.es/index.php/el-colegio.html
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20