Cicle de cinema francès

02-05-2013

H.H.H., primera projecció del cicle dedicat a Olivier Assayas

El proper dimecres, 8 de maig, a les 19h, encetam el cicle de cinema francès dedicat a la figura del director Olivier Assayas amb la projecció del film H.H.H. ( 1997 - VOSE)

Amb la col·laboració de l'Alliance Française, el Centre de Cultura oferirà aquest mes de maig la possibilitat de gaudir de franc d'una selecció dels millors films del director francès olivier Assayas.

Olivier Assayas

Olivier Assayas és sens dubte, un dels principals exponents del cinema francès de l'actualitat. Va néixer el 1955; va cursar a primerenca edat estudis de pintura i literatura, i el 1979 va realitzar el seu primer curtmetratge titulat, Copyright. Anys després incursions en la crítica cinematogràfica a l'afamada revista Cahiers du cinéma, convertint-se en un dels principals crítics de l'època. Va escriure els guions per a les cintes Rendezvous (1985) i Le lieu du crime (1986) de l'important director André Téchiné. El seu primer llargmetratge va ser Désordre el 1986, cinta amb què va guanyar el premi de la crítica al Festival de Venècia. A partir d'aquest moment la seva producció s'ha caracteritzat pel magnífic ús de la fotografia com a recurs narratiu, així com per un estil on és evident el balanç entre la seva experiència com a realitzador i com a crític, alhora que és possible advertir una constant tendència cap l'experimentació.


Primera cita, amb el film H.H.H. ( 1997 - VOSE)

Documental biogràfic. Hou Hsiao-Hsien és un dels més influents cineastes de Taiwan del segle XX. Aquest documental constitueix una mirada profunda a la seva vida ia la seva fascinant carrera. Oliver Assayas, amic i col·lega del realitzador asiàtic, el segueix per Taipei i pel camp juntament amb un equip de rodatge, fet que permet a l'espectador conèixer la zona en què va ser criat. D'altra banda, el crític cinematogràfic Chen Kou-Fou ens brinda la seva pròpia visió del lloc que ocupa Hou Hsiao-Hsien dins del cinema taiwanès.

Cartell del film
Cartell del film
fle_izq 1 / 3 fle_der
Els quatre dimecres de maig ens aproparem al cinema francès d'actualitat
08-05-13
19:00
Cinema | Palma
Centre de Cultura de Palma
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
CONFERÈNCIA
30/03/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
II CICLE CINEMA I DISCAPACITAT
31/03/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/04/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
05/03/2020-30/04/2020
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20