Presentació

24-09-2013

Connexió Juníper presentat al Centre de Cultura

Connexió Juníper és el nou programa d’IB3 Televisió, que fou presentat al centre de Cultura SA NOSTRA de Palma. La sèris es podrà veure els diumenges, a les 21.30 hores.

A l’acte hi foren presentes diverses autoritats del Govern de les Illes Balears i del Consell de Mallorca, encapçalats pels vicepresidents d’ambues institucions i per la presidenta del Parlament. En representació de SA NOSTRA, s’hi trobava el president de SA NOSTRA, Fernando Alzamora, el director territorial Antoni Serra que feu costat al director general de l’ens públic, José Manuel Ruiz.

Connexió Juníper, cada diumenge a les 21.30 hores, viatjarà per Petra, Roma, El Vaticà, Assís, Mèxic i els Estats Units per fer un recorregut per la vida i el llegat del franciscà Juníper Serra.

Un viatge a la vida i el llegat del fundador de Califòrnia

Amb motiu del III Centenari del naixement del Pare Serra, fundador de Califòrnia, aquest ambiciós programa s’endinsa en la vida i el llegat d’aquest espanyol, nascut a Mallorca, amb la intenció de descobrir els enigmes i misteris que l’envolten. La controvèrsia, les llums i les ombres, la Causa Serra, la seva paper en la història, la seva convicció catòlica.

Al llarg de 10 episodis s’aprofundirà en la figura de Juníper Serra, la seva història i el seu llegat al món. Qui va ser Serra? Què va fer? Què ens ha deixat? Quins problemes amaga la seva figura? La història ho ha posat al lloc que toca? Arribarà algun dia a ser sant?

Un programa apassionant que, amb rigor, vol difondre la figura i l’herència del mallorquí més universal de la història de les Illes Balears.

Antoni Serra, José Manuel Ruiz, director general IB3, Agustí Torres, director de fotografía de Connexió Juníper i Sebastià Munar, director de la sèrie
Antoni Serra, José Manuel Ruiz, director general IB3, Agustí Torres, director de fotografía de Connexió Juníper i Sebastià Munar, director de la sèrie
fle_izq 1 / 3 fle_der
Al llarg de 10 episodis podrem conèixer tots els misteris que envolten la Causa Serra i el seu paper en la història
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
CONFERÈNCIA
30/03/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
II CICLE CINEMA I DISCAPACITAT
31/03/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/04/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
05/03/2020-30/04/2020
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20