Formació

16-10-2013

Més d’un miler d’inscripcions als Cursos d’adults

El termini d’inscripció als Cursos d’Adults per al curs 2013-2014 que organitza l’Obra Social a Mallorca i Menorca s’ha tancat amb més d’un miler d’inscripcions formalitzades.

L’augment del 150% de participació en els Cursos d’Adults per al present curs respecte al passat consolida la formació que du a terme l’Obra Social de SA NOSTRA adreçada específicament al col·lectiu de persones majors de la nostra comunitat.

En xifres, la matrícula als cursos s’ha tancat amb un total de 1010 inscrits, repartits entre 737 inscripcions a Mallorca i 273 a Menorca. Si comparam les dades amb la temporada passada, a Mallorca es varen formalitzar 458 matrícules i a Menorca un total de 245, que en conjunt superaren les 700 inscripcions.

Gran acollida de la proposta d’iniciació a l’ús del tablet i l’smartphone

La proposta El món a les teves mans. Iniciació a l’ús del tablet i el telèfon intel·ligent, ha tingut una excel·lent acceptació el que ha provocat que s’hagi passat de dos grups inicialment prevists a sis, fet que demostra de forma clara que les persones majors estan utilitzant dispositius de darrera generació i s’interessen per les noves tecnologies.

Del conjunt d’alumnes que enguany cursaran alguna de les propostes formatives que ofereix l’Obra Social destaca la incorporació de moltes persones que s’han matriculat per primera vegada, així com la presència de molts que ja matriculats en temporades anteriors.

Una oferta formativa fruit de les inquietuds dels alumnes

Per tal de potenciar les capacitats de les persones majors, l'Obra Social ha fet present, dins aquest any 2013, l’opinió dels seu alumnes, recollida a una enquesta realitzada a més de 200 usuaris de les activitats. El resultat ha estat l’ampliació de l’oferta de cursos a noves branques de coneixement. L'objectiu és dur  a terme un projecte educatiu per a aquest sector de població, emmarcat en el nou paradigma de l'aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte que no solament millori els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida.

El Curs d’Art i Cultura a Maó bat de nou rècord de matrícula

L'interès per l'art segueix guanyant adeptes a Menorca. Per al curs 2013-2014 s’han matriculat 273 alumnes els cursos d'Art i i Cultura que organitza l'Obra Social.

La llicenciada en Història de l'Art, Marta Perfort, que imparteix aquests cursos des de fa dotze  anys, ha estat testimoni de com any rere any s'ha vist augmentar el número d'inscrits, fins al punt que enguany s'han organitzat un total de set grups en diferents horaris.

Perfort que treballa damunt un temari obert, organitzat en funció de l'actualitat artística i cultural en general, i de forma especial de Menorca, assegura que els coneixements que ofereix "són en moltes ocasions, molt més que una carrera".

Inoblidable viatge dels alumnes d’art de Maó a Sicília. Segon grup a la Vall dels Temples, Agrigento
Inoblidable viatge dels alumnes d’art de Maó a Sicília. Segon grup a la Vall dels Temples, Agrigento
fle_izq 1 / 2 fle_der
L’oferta de Cursos d’Adults és el fruit de les inquietuds que han traslladat els propis a alumnes a través d’una enquesta realitzada durant el passat curs.
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
CONFERÈNCIA
30/03/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
II CICLE CINEMA I DISCAPACITAT
31/03/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/04/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
05/03/2020-30/04/2020
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20