Jornades

16-10-2013

Les jornades SEPA es presenten a Mallorca

Organitzades pel Banc d' Espanya, amb la col·laboració de SA NOSTRA - BMN, el proper 31 d'octubre es duran a terme les jornades divulgatives sobre la SEPA, el mercat únic per a pagaments a Europa.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer la creació d'aquest mercat únic per a pagaments en euros, de manera que els ciutadans europeus puguin efectuar les seves operacions a tota la zona des d'un compte bancari únic.

L'acte tindrà lloc a la seu central de SA NOSTRA - BMN, al carrer Ter, 16, de Palma.

La SEPA -Single Euro Payments Area- afecta les transferències, els càrrecs domiciliats i l'operatòria efectuada amb targetes i abasta a les administracions públiques, els clients corporatius, les empreses, els treballadors autònoms i els particulars. La zona SEPA està integrada pels 28 països de la Unió Europea, més Islàndia, Liechtenstein, Mònaco, Noruega i Suïssa.

Més facilitat, eficiència i seguretat

Per aquest procés, s'utilitzarà un únic conjunt d'instruments de pagament i es procedirà amb la mateixa senzillesa i seguretat com es fa actualment en l'àmbit nacional. La SEPA permetrà més facilitat, en utilitzar el mateix estàndard per a operacions nacionals i transfrontereres; més eficiència, ja que simplifica i agilitza el procés de pagaments i cobraments en tots els països de la zona SEPA; i més seguretat , derivada d’implantar-se amb un marc legal homogeni.

L'assistència a les jornades requereix una invitació específica. Els interessats poden sol·licitar-la a comunicacio@sanostra.es.

fle_izq 1 / 2 fle_der
L'acte tindrà lloc a la seu central de SA NOSTRA - BMN, al carrer Ter, 16, de Palma.
Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
CONFERÈNCIA
30/03/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
II CICLE CINEMA I DISCAPACITAT
31/03/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
MÚSICA
01/04/2020
Palma, Centre de Cultura de Palma
EXPOSICIÓ
05/03/2020-30/04/2020
Eivissa, Sala de Cultura de Eivissa

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20