Concert solidari

23-05-2017

Roberto Bravo amb els 'Amics de Tilloli'

El prestigiós pianista xilè Roberto Bravo oferirà un concert solidari a benefici de l’Associació ‘Amics de Tilloli'. Serà el dimarts, 30 de maig, a les 20 hores, a l’auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA. Abans i després hi haurà un mercadet solidari. No t'ho perdis!!

Roberto Bravo

Reconegut en l'escena internacional com un dels talents musicals més importants d'Amèrica Llatina. Va començar la seva formació musical al Conservatori Nacional de Santiago amb Rudolf Lehmann; va continuar els seus estudis a Nova York (Estats Units) amb el connotat pianista xilè, Claudio Arrau.

Després va continuar la seva formació i perfeccionament, en els Conservatoris de Varsòvia (Polònia) i Txaikovski de Moscou (Rússia) ia Londres (Anglaterra) amb la Mestra Maria Curcio.

Roberto Bravo ha obtingut a Xile, diversos premis en concursos nacionals. Així mateix, ha estat guardonat en certàmens internacionals d'Europa i Estats Units. La seva reeixida carrera professional l'ha portat a viatjar pels cinc continents.

Ha estat convidat a donar concerts en els més importants teatres d'Europa i d'Amèrica, com ara: Carnegie Hall (Nova York); Place des Arts (Montréal); Salle Gaveau (París); Schauspielhaus (Berlín); Kennedy Center (Washington), Palau de Belles Arts (Mèxic), Palau de la Música (Barcelona); National Theatre (Dublin); Glenn Gould (Toronto); National Arts Centre (Ottawa); Teresa Carreño (Caracas); etc.

Nombrosos i destacats directors d'orquestra de prestigi internacional han convidat al Mestre Bravo en funció del seu talent i qualitats d'intèrpret. D'aquesta manera, ha tocat al costat de l'Orquestra Simfònica de Berlin (Alemanya); la Royal Philarmonic Orchestra of London (Anglaterra); The Melbourne Symphonic Orchestra (Austràlia); Dresden Symphonic Orchestra; Orquestra Simfònica de Sao Paulo (Brasil); Orquestra Simfònica de Quito (Equador); Orquestra Simfònica de Lima (Perú); Orquestra Simfònica de Santiago (Xile); etc.

Enllaça amb Roberto Bravo

http://www.robertobravo.cl/

+ info

  • El concert tendrà lloc dimarts 30 de maig, a les 20 hores
  • Auditori del Centre de Cultura SA NOSTRA
  • Carrer de la Concepció, 12 de Palma

Mercadet

Abans i després del concert, es farà un petit mercadet amb la venda de CD de la música d'en Roberto Bravo i de joies (polseres i arracades) obsequi de l’argenteria Viuda de Gaspar Piña.

Associació ‘Amics de Tilloli’

 

  • L'Associació d'Amics de Tilloli (Índia) es va constituir el 26 de Juny del 2000
  • Amb l'objectiu de promocionar la construcció i manteniment d'una Escola-Internat per a nines al poble de Tilloli (Índia).


Des del curs 2005-06 fins al curs passat 2012-2013 s'han graduat 406 alumnes, amb molt bones qualificacions de les quals estan cursant Estudis Superiors 396 (Universitat, Grau Mitjà, Formació Professional...). Només a 6 les han casat, en un país on a partir dels tretze anys, els pares els busquen el marit i les casen, sovint amb un home desconegut.

En paraules dels professors i responsables locals de l'educació: "S'està obrant un veritable canvi en aquesta zona respecte a l'educació de la dona i del seu paper en la família i en la societat. Ha estat una agradable sorpresa i de molt goig veure l'interès que tenen els pares en enviar les seves filles a seguir els seus estudis".

La nostra Associació ha finançat la construcció del Internat i de l'Escola i s'ha fet càrrec de les despeses de manteniment que no cobreix el Govern.

La tasca essencial consisteix a educar les nenes, però no només en el seu aspecte acadèmic obligatori, sinó també en la seva formació i desenvolupament integral.

Es pretén formar perquè arribin a ser dones artífexs del seu propi destí i que al mateix temps, si així ho desitgen, participin en el desenvolupament del seu poble i del seu país. Per això és imprescindible la labor que realitzen les religioses amb les mares, les famílies, i en general amb totes les dones de la zona. És obligat ressaltar el gran suport que han donat a aquest projecte els alcaldes d'aquesta zona.

Noves aules

Actualment, a l’escola s’estan construint dues aules noves per acollir les alumnes que volen tenir accés als estudis superiors i en conseqüència també s’està ampliant l’Internat per poder acollir-les. Això seria impossible sense la col·laboració social, que feu possible que el projecte segueixi endavant.

Tots els col·laboradors compartim la satisfacció d'aquest projecte i agraïm la confiança dipositada en l'associació. Entre tots hem contribuït a que un ampli nombre de nenes vegin complert la seva desig i el seu dret a una educació integral i gratuïta que les farà dones lliures.

Si vols col·laborar amb l'Associació d'Amics de Tilloli pots fer-ho: Sol·licitant informació, participant en les diverses activitats que es van desenvolupant, subscrivint una beca, etc.

Roberto Bravo
Roberto Bravo
fle_izq 1 / 5 fle_der
"S'està obrant un veritable canvi en aquesta zona respecte a l'educació de la dona i del seu paper en la família i en la societat. Ha estat una agradable sorpresa i de molt goig veure l'interès que tenen els pares en enviar les seves filles a seguir els seus estudis...'
Enllaços relacionats

:

Enllaça amb Roberto Bravo

http://www.robertobravo.cl/

Enllaça amb Amics de Tilloli

https://www.facebook.com/amicsdetilloli.india/
Formació Adults
22/05/2017

Cursos 2016-2017

Presentació llibre
22/05/2017

Banderes dins la mar

Esport
19/05/2017

Campus de futbol BC2

Women don’t Wait
19/05/2017

KAIA KATER I ANDREW RYAN

Riscs laborals
19/05/2017

VI JORNADES DE FORMACIÓ

Conferència Cercle d’Economia
16/05/2017

‘Autonomia de centre: una necessitat pel canvi educatiu’

Cinema d’autor
15/05/2017

El perfecte desconegut, 2011 (92')

IV Festival de Primavera
15/05/2017

Mariana Gurkova

Solidaritat alternativa
15/05/2017

Passage of Hope

IV Festival de Primavera
24/05/2017

Bruno Vlahek

Poesia
24/05/2017

Amb la maror

Festa de cloenda
24/05/2017

Escoles esportives municipals

Col·loqui
25/05/2017

JUGAM amb l’ELIT

Women don´t Wait
25/05/2017

Jesca Hoop

Recital líric
25/05/2017

Luisa Fernanda

Conferència
30/05/2017

Donya Gràcia Nasí i els seus

Exposició
01/06/2017

L’Art Ajuda als Refugiats

Cercador
Agenda
veure tota l'agenda
EXPOSICIÓ
31/10/2019-13/12/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CICLE CINEMA
10/12/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma
CINEMA D'AUTOR
12/12/2019
Palma, Centre de Cultura de Palma

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20