Concert del Torrent de Pareis (III)

07-07-2010

Fotografies d'un dia per al record

Tots els assistents arxivaran aquest dia dins la seva memòria amb les seves pròpies imatges. Per si de cas, en facilitam algunes perquè sigui més fàcil reviure l'experiència...

Estrangers i mallorquins, grans i joves, vells i infants... el Concert del Torrent de Pareis té, entre moltes d'altres, aquesta virtud. El Concert pot arribar a tothom.

El seu fundador, Josep Coll Bardolet, s'adonà ràpidament d'aquesta característica quan començava a formar-se la tradició, ell deia: "Que hi assisteixi gent de tants estaments socials és la cosa que més m'afalaga, pots ben creure-ho. És per a mi el que té més valor de tot el concert. La bellesa de la música coral és per a tothom, al Torrent".

El dia deixà moltes imatges de tots els assistents a un entorn quasi paradisíac. Les roques mil·lenàries, la mar tranquil·la i blava, la grandiositat del paisatge... Tot, juntament amb les veus dels grups Air Soul i Cantabile The London Quartet deixen un àlbum fotogràfic que, ben segur, més d'un guardarà amb molta esstima.

 

Fent un clic a la imatge, trobareu la galeria d'imatges del Concert del Torrent de Pareis.

L'estació del tren de Sóller a Palma. Comença la jornada.
L'estació del tren de Sóller a Palma. Comença la jornada.
fle_izq 1 / 21 fle_der
Video no trobat
:
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20