Beca

16-04-2009

Beca "SA NOSTRA" d'arts visuals

"SA NOSTRA" i la Stadtsparkasse Düsseldorf creen la nova beca d'intercanvi d'artistes entre Düsseldorf i les Balears. L'objectiu és promocionar la producció artística i la difusió internacional de les Illes.
Aquesta iniciativa pretén estimular la creativitat, mitjançant el trasllat de les persones beneficiàries a un nou entorn creatiu, on podran desenvolupar un projecte durant els mesos d'octubre i novembre d'enguany. En acabar aquesta etapa, realitzaran una exposició amb els resultats de l'experiència.

Residents BalearsLa beca va dirigida a artistes, que hagin nascut o resideixin a Balears, amb estudis superiors finalitzats en qualsevol disciplina de les arts visuals. L'artista seleccionat gaudirà de fins a 3.000 euros per a despeses personals, desplaçaments i compra de material. Consultau les bases de la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de maig.

Per a més informació, telefonau al 971 72 53 92 o enviau un correu a cultura.palma@fundacio.sanostra.es. També trobareu la informació ampliada a

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de maig
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de maig
1
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20