Inauguració

26-01-2012

La UOM inaugura el curs acadèmic a Eivissa

Amb la conferència «Oli de Mallorca: interacció positiva entre l’home i el medi», a impartir per la doctora Carme Rosselló, està previst dur a terme la inauguració del curs acadèmic 2011-2012 de la Universitat Oberta per a Majors a Eivissa.

A l’acte, que tindrà lloc a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera (c/ Bes, 9  Eivissa), dia 26 de gener, a les 17 hores té previst assistir el Dr. David Pons, vicerector d’Economia i Seus Universitàries, la Dra. Carme Orte, directora de la UOM. Pepita Costa, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa i Carolina Escandell, directora de zona d’Eivissa i Formentera de “SA NOSTRA”.

 La UOM

La UOM és un programa, amb títol propi, que apropa la Universitat a la gent gran de les Illes Balears, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB.

D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

1
La UOM apropa la Universitat a la gent gran de les Illes Balears
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20