Convocatòria Beques 2012

08-02-2013

28 joves de Balears rebran les beques de “SA NOSTRA” per iniciar estudis universitaris

El jurat, format per membres de la Universitat de les Illes Balears i de    “SA NOSTRA”, Caixa de Balears tot tenint en compte els expedients acadèmics dels sol·licitants, ha atorgat 28 beques, les quals van destinades a l’inici d’estudis universitaris.

Es preveu que l’acte de lliurament de les beques tendrà lloc el proper 25 de març, a les 19 hores, al Centre de Cultura “SA NOSTRA” (c/ de la Concepció, 12. Palma).

Quart any impulsant els estudis per als més joves

“SA NOSTRA” concedeix per quarta vegada consecutiva les beques per a iniciar estudis universitaris, amb l’objectiu d’impulsar i fomentar la formació dels joves de les Illes Balears.

Els ajuts que s’han atorgat arriben fins a 800 euros, quantitat dirigida a cobrir les despeses per la matrícula universitària i els costos per desplaçament. El pressupost destinat a aquesta línea de beques apuja 20.300 euros.

Les matèries més demandades pels estudiants

En l’apartat de beques per a inici de formació universitària, els estudis amb major nombre de demandes són els estudis tècnics, per als quals s’han atorgat 8 beques; els estudis de ciències de la salut, per als quals s’han atorgat també 8 beques i els estudis de filologia i humanitats, per als quals s’han concedit 4 beques.

En menor mesura, s’han atorgat beques per a estudis relacionats amb l’àmbit de l’educació i el turisme. Quant a la procedència dels becaris, n’hi ha 1 de Menorca, 1 de les Pitiüses i la resta, 26, de Mallorca.

1
• La convocatòria permet becar la matrícula i les despeses de desplaçament, amb un ajut que oscil•la entre els 500 i els 800 euros
25-03-13
19:00
Lliurament de Beques | Palma
Centre de Cultura de Palma
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20