Acte inaugural

30-09-2013

CAEB i SA NOSTRA defensen la formació empresarial per a la recuperació econòmica de les Illes

La CAEB ha presentat el IX Programa Avançat de formació de Direcció General, patrocinat per SA NOSTRA-BMN i impartit per l'Institut d'Empresa. A l'acte s'ha fet una crida per invertir en formació en un moment crucial per a l'economia de Balears.

L'acte d'obertura del IX Programa Avançat de formació de Direcció General, que ha comptat amb nombrós públic assistent, ha estat presidit per Isabel Guitart, gerent de CAEB, i Antoni Serra, director territorial de SA NOSTRA-BMN.

Antoni Serra ha destacat que "la visió estratègica del món empresarial cerca la creació del valor social, la solució de problemes d'ampli abast, la creació de llocs de treball qualificats i disposar d'un benefici equitatiu. Un poble, una societat, requereix d'un alt nivell educatiu si vol afrontar el futur amb garanties i competència. I a les Balears podem constatar aquesta realitat ".

Fomentar un creixement econòmic sostenible

D'altra banda, Serra ha puntualitzat que "a SA NOSTRA tenim la clara voluntat d'aportar les nostres capacitats i recursos per fomentar el creixement econòmic sostenible. Posem a disposició de les Balears un compromís de caràcter general amb les empreses, els emprenedors i els agents econòmics. Una peça bàsica d'aquest nou projecte és el capital humà, uns professionals qualificats, especialitzats, implicats i capaços de generar valor afegit".

Per la seva part, Isabel Guitart ha aprofitat l'ocasió per recordar que "CAEB manté el seu compromís amb una formació de qualitat per als empresaris, directius i professionals de Balears , oferint-los una fórmula per guanyar competitivitat a les nostres empreses" just quan "els principals analistes auguren una moderada recuperació de l'economia, pel que és crucial per consolidar i obtenir el màxim rendiment dels propers creixements econòmics".

El programa ha format 1850 persones els darrers anys

Guitart ha afegit que "és per a nosaltres un orgull poder comptar amb la col·laboració de Sa Nostra-BMN a aquest programa des dels seus inicis, ja que el seu compromís amb Balears i la seva llarga experiència i capacitat de renovació en el món financer fa que el seu suport suposi un valor afegit per aquesta oferta formativa".

A l'acte també hi han assistit: per part de SA NOSTRA, Jordi Mulet, director de Relacions Institucionals, i per part de l'Institut d'Empresa, Carola Arbolí, directora de Programes Superiors d'Executive Education, i el ponent convidat, Manuel Romera , professor de l'IE i director del sector financer d'aquesta mateixa escola de negocis, una de les més prestigioses del món, amb la qual CAEB ja col·labora des de fa 16 anys.

La formació especialitzada a través d'aquest programa formatiu i el seu antecessor, el Programa de Direcció General, ha permès que prop de 1.850 empresaris, directius i professionals de les Balears hagin adquirit, nous coneixements impartits per l'Institut d'Empresa a CAEB que els ha fet més competitius.

Les enquestes de satisfacció realitzades per CAEB i l'IE Business School demostren que els coneixements adquirits en la formació per a directius que es duu impartint des de mitjans dels anys noranta acaben aplicant-se en el dia a dia de la gestió empresarial i aconseguint una important reversió de la inversió realitzada.

Antoni Serra, director territorial de SA NOSTRA-BMN, Isabel Guitart, gerent de CAEB, Josep Oliver, president de CAEB, Manuel Romera, professor del Instituto de Empresa, Carola Arbolí, del Instituto de Empresa i Jordi Mulet, de SA NOSTRA-BMN
Antoni Serra, director territorial de SA NOSTRA-BMN, Isabel Guitart, gerent de CAEB, Josep Oliver, president de CAEB, Manuel Romera, professor del Instituto de Empresa, Carola Arbolí, del Instituto de Empresa i Jordi Mulet, de SA NOSTRA-BMN
fle_izq 1 / 3 fle_der
SA NOSTRA col·labora amb el Programa Avançat de Direccció General des dels seus inicis
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20