Carnet Jove

SA NOSTRA-BMN i el Govern refermen la col·laboració que impulsa el Carnet Jove

SA NOSTRA- BMN i el Govern de les Illes Balears han renovat l’acord de col·laboració que permet mantenir actiu i amb un important conjunt d’avantatges el Carnet Jove.

El present acord referma l’interès d’ambdues institucions per fomentar l’accés dels joves a un ventall ampli d’iniciatives, productes i serveis amb uns avantatges econòmics importants.

Antoni Serra, Director Territorial de SA NOSTRA-BMN, considera que la renovació consolida el Carnet Jove: “referma el compromís de SA NOSTRA-BMN amb el territori i les famílies de les Illes, i també significa una passa endavant en favor dels que avui són el futur de la nostra Comunitat Autònoma”.

Isabel Cerdà, directora general d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, valora molt positivament aquest conveni “que referma la tradicional col·laboració amb “SA NOSTRA” i palesa el suport existent entre les entitats públiques i privades a les Balears”.

Isabel Cerdà ha destacat la internacionalització del Carnet Jove que “dóna facilitats per a que els joves viatgin arreu i estableixin llaços amb els països que ens envolten”. Segons Cerdà “donar suport als joves és fomentar el seu desenvolupament, la seva mobilitat i per tant millorar la seva vida quotidiana”.

Un carnet amb 27 anys de tradició a les Illes

El Director Territorial de SA NOSTRA-BMN ha manifestat que “el repte és incrementar el nombre d’usuaris del carnet, perquè els titulars puguin beneficiar-se dels descomptes i avantatges que s’ofereixen amb els comerços adherits”. Antoni  Serra ha destacat també “la importància que té disposar del carnet per accedir de forma gratuïta o amb descomptes a un ventall ampli d’activitats esportives, formatives, lúdiques i d’oci”.

El Carnet Joves és un servei de la Direcció General de Cultura i Joventut del Govern Balear que, a través de l’Institut Balear de la Joventut, gestiona associacions, projectes i iniciatives d’interès soci juvenil des de l’any 1986.

El present conveni té una validesa de 4 anys.

L'objectiu del Carnet Jove és fomentar l’accés dels joves a un ventall d’iniciatives, productes i serveis amb importants avantatges econòmics
Antoni Serra i Isabel Cerdà en el moment de la signatura del conveni
Antoni Serra i Isabel Cerdà en el moment de la signatura del conveni
fle_izq 1 / 2 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20