Biodiversitat

Resultats de la Convocatoria d’ajuts per a la conservació de la biodiversitat 2011

El GOB, amb les seves seccions insulars a Mallorca, Menorca i Eivissa, l’Associació Museu Balear de Ciències Naturals, l’Associació per a l’Estudi de la Natura, la Fundació Jardí Botànic de Sóller i el Grup Nord de Mallorca són les entitats que reben els ajuts a la convocatòria 2011.

L’ajut atorgat oscil·la entre els 7.000 i els 20.000 euros per projecte i suma un total de 90.500 euros. Tots els treballs seleccionats s’emmarquen dins la Convocatòria d’Ajuts per a Projectes de Conservació de la Biodiversitat 2011, que enguany ha afavorit a 5 treballs d’investigació que tenen la seva àrea d’influència a Mallorca, 1 a Menorca i 1 a Eivissa.

11 anys d’ajuts a la biodiversitat

En el decurs de l’acte de lliurament, Fernando Alzamora, president de “SA NOSTRA”, ha destacat que aquesta convocatòria “contribueix al coneixement i la divulgació científica de la riquesa biològica del nostre territori, una iniciativa que enguany arriba a la 11ena edició”. Segons Alzamora, es tracta “d’una convocatòria viva, que compta amb un jurat independent i que cerca, en darrer terme, que la societat s’impliqui de manera efectiva en els projectes de conservació de la biodiversitat balear”.

Francesc Gràcia, espeleobussejador del Grup Nord de Mallorca, entitat beneficiària a les darreres convocatòries, ha exposat el projecte d’investigació i divulgació que aquesta entitat du a terme a les cavitats litorals del llevant de Mallorca i, en concret, la feina realitzada durant els anys 2010 i 2011.

Més de 932.000 euros en ajuts per a 112 projectes

Enguany, s’han presentat a la Convocatòria d’Ajuts per a Projectes de Conservació de la Biodiversitat un total de 36 propostes. Les 7 entitats premiades compten amb trajectòries ben consolidades i un considerable prestigi dins els seus àmbits d’actuació.

Des de l’any 2001 “SA NOSTRA” ha dotat 112 projectes amb un import de 932.500 euros. Pel que fa al 2011 i distribuït per illes, els 5 projectes que es desenvolupen a Mallorca han rebut 52.500 euros, 18.000 euros per a Menorca i 20.000 euros per a Eivissa.

Els ajuts contribueixen a un millor coneixement i divulgació científica de la riquesa biològica del nostre territori
Cristòfol Mascaró, Gob Menorca; Marià Marí, Gen-Gob Eivissa; Carolina Constantino, Museu Balear de Ciències Naturals; Samuel Piña, Associació per a l’Estudi de la Natura; Antoni Muñoz, GOB Mallorca;  Josep Lluís Gradaille, Fundació Jardí Botànic de Sóller; Francesc Gràcia, Grup Nord de Mallorca.
Cristòfol Mascaró, Gob Menorca; Marià Marí, Gen-Gob Eivissa; Carolina Constantino, Museu Balear de Ciències Naturals; Samuel Piña, Associació per a l’Estudi de la Natura; Antoni Muñoz, GOB Mallorca; Josep Lluís Gradaille, Fundació Jardí Botànic de Sóller; Francesc Gràcia, Grup Nord de Mallorca.
fle_izq 1 / 2 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20