Activitats educatives

Obert el termini d'inscripcions a les activitats educatives

Des de principis d’octubre, les escoles ja poden inscriure’s a les propostes que l’Obra Social de “SA NOSTRA” ofereix a través del Programa d’activitats educatives.

De les darreres activitats incorporades al catàleg, destacam les següents:

Acostar l’arqueologia als alumnes

Al campus de la UIB, l’Arqueòdrom, destinat a ESO i batxillerat, té per objectiu de posar l’arqueologia a l’abast dels alumnes. Les dues activitats que s’ofereixen, ‘Excavant un jaciment arqueològic’ i ‘Estudiam els nostres fems’, permeten als participants endinsar-se dins una recerca arqueològica.

Amb la primera i a través d’un jaciment arqueològic simulat, l’alumnat aprèn els aspectes bàsics de l’arqueologia i reconstrueix la història dels objectes trobats. Amb la segona proposta, i a través de l’estudi dels fems actuals, els participants aprenen els elements clau del procés de recerca històric i arqueològic.

També estan disponibles les activitats Demolab i Demotec.

Propostes lligades a la terra

A Sa Canova s’ofereixen tres unitats didàctiques destinades a educació primària i ESO, consolidades per l’alt grau d’acceptació que han tingut al llarg dels cursos precedents.

En primer lloc, ‘Experimentam l’agricultura’, una proposta sobre el medi agrícola i l’experimentació agrària que es realitza a la mateixa finca mitjançant l’aplicació de noves tecnologies agràries respectuoses amb el medi ambient, amb l’objectiu de facilitar la feina de l’agricultor.

En segon lloc, ‘Quin temps fa?’, una unitat didàctica destinada també a educació primària i ESO per a l'observació meteorològica mitjançant la qual els alumnes coneixen els diferents elements que configuren el temps atmosfèric i el perquè de mesurar els fenòmens per poder fer prediccions precises.

Finalment, ‘Treballam l’hort’, per als alumnes d’educació primària, és una proposta d’educació ambiental per apropar el món de les plantes i l’agricultura als infants més petits.

Trobareu tota la informació a www.activitatseducatives.es
Les unitats didàctiques que s'ofereixen a Sa Canova tenen un alt grau d'acceptació entre la comunitat educativa
Les unitats didàctiques que s'ofereixen a Sa Canova tenen un alt grau d'acceptació entre la comunitat educativa
1
Enllaços relacionats

:

Programa d'activitats educatives

http://www.activitatseducativessanostra.es/
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20