Festival

Còmic Nostrum 2013: Palma es vesteix de còmic

Xerrades, classes mestres a càrrec d’alguns dels il·lustradors de còmic més coneguts, un seminari d’animació i la recuperació del Mercat del còmic són algunes de les propostes del Festival del Còmic Nostrum 2013.

L’esdeveniment més destacat del món de la il·lustració a Balears tindrà lloc dels dies 22 al 27 d’octubre a diferents espais de la ciutat de Palma. El Centre de Cultura Sa Nostra acull un bon grapat de les activitats que ofereixen diversos professionals del còmic i  serà un dels punts centrals del Festival.

Dues jornades de còmic al Centre de Cultura

Des del divendres 25 d’octubre a les 18 hores, i fins darrera hora de dissabte 26 prendran la paraula al Centre de Cultura Thomas Ragon, Bartolomé Seguí, Ata, Òscar Martin, Lluica fonto Guillem March, entre d’altres professionals. Dissabte horabaixa, la jornada finalitzarà amb la projecció de diversos projectes de videoanimació per a espectacles interdisciplinaris.

A més del Centre de Cultura, espais com el CAC Ses Volves, l’Escola Superior de Disseny, el CEF Mallorca, les llibreries Norma Còmics i Agapea o el Museu de sa Jugueta, acullen la resta de propostes del Festival.

Entre les activitats que obriran el Festival hi haurà, al CAC Ses Voltes de l'exposició “Paseo Astral” del dibuixant Max, que s’inaugura dia 22 d’octubre, a les 20 hores, i que es podrà veure fins al 3 de novembre.

Enguany, les activitats del Festival es multipliquen amb la incorporació de “classes mestres” a càrrec de Jan, Pepe Sánchez Alonso, El Tomi o Blutch.

Convidats de primera línia

Un dels punts forts de l’esdeveniment són els convidats. En aquesta ocasió comptarem amb dibuixants de la talla de Jan ( "Súper López" ), Blutch, El Tomi, Gallardo i els editors estrangers Thomas Ragon (Dargaud  i Frédéric Niffle, que és el director de la revista francesa Spirou.

El matí de diumenge dia 27, el recinte de l’Escola Superior de Disseny acollirà el “Mercat del Còmic”, amb novetats editorials, obres dels convidats, obres originals d'autors de còmic, presentacions i dedicatòries, entre d’altres.

El Festival es clourà amb la inauguració, dia 2 de novembre, a les 20 h, al Casal de Cultura Can Gelabert de Binissalem, de l’exposició “Herois. Els autors de les Illes Balears al mainstream americà”.

Podeu consultar el programa complet del Festival Còmic Nostrum 2013 a l'arxiu adjunt.

25-10-13
18:00
Xerrades | Palma
Centre de Cultura de Palma
25-10-13
19:30
Xerrades | Palma
Centre de Cultura de Palma
26-10-13
11:00
Xerrades | Palma
Centre de Cultura de Palma
26-10-13
12:30
Xerrades | Palma
Centre de Cultura de Palma
26-10-13
17:00
Xerrades | Palma
Centre de Cultura de Palma

26-10-13
18:30
Xerrades | Palma
Centre de Cultura de Palma
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20