Exposicions

“Planeta aigua”, el mar i l'aigua des de la mirada de tres artisites eivissencs

La Sala de Cultura Sa Nostra-Consell d’Eivissa acull l’exposició “Planeta aigua”, una selecció d’obres de tres artistes eivissencs, Júlia Ribas, Joaquím Roselló i Iván Herrerías, amb l’aigua i la mar com a fil conductor.

La mostra està formada per pintura i escultura amb obres de gran i de petit format. Júlia Ribas i Joaquín Roselló mostren al públic un conjunt de quadres amb l’aigua com a temàtica comuna però sota interpretacions diferents, mentre que Iván Herrerías aporta una sèrie d’escultures on l’home i la mar es fusionen.

Júlia Ribas: el mar, la terra i el cel

Júlia Ribas exposa un conjunt de quadres de gran i petit format. Pel que fa als de gran format, presenten línies de color que representen el mar, la terra i el cel, a més dels coneguts perfils del port i Dalt Vila. Per aquesta exposició, Ribas ha treballat amb la representació d’un element essencial a la Mediterrània, la posidònia.

Joaquím Roselló, acrílics

Les obres que exposa Joaquím Roselló conformen una sèrie d'acrílics amb retalls del litoral eivissenc els mesos d’hivern on la claredat de l’aigua deixa veure a la perfecció elements com els còdols o les algues.

Iván Herrerías, escultura

L’obra que presenta Iván Herrerías recupera algunes obres, bàsicament escultures de ferro, elaborades durant els darrers deu anys i que han encaixat perfectament en la temàtica d’aquesta exposició.

La idea de fer la mostra col·lectiva “Planeta aigua” va néixer de la inquietud de Joaquín Rosselló i Júlia Ribas per tornar a treballar junts, en aquesta ocasió damunt la temàtica del mar, després d'una exposició a tres bandes que van realitzar fa alguns anys.

“Planeta aigua” estarà oberta al públic fins al 14 de març.

Inauguració dia 23 de gener, 20 hores
Exposició | Eivissa
Sala de Cultura de Eivissa

La mostra romandrà oberta fins al 14 de març de 2014.

La Sala d’Eivissa té entre els seus objectius promocionar als artistes eivissencs
Obra de Júlia Ribas
Obra de Júlia Ribas
fle_izq 1 / 6 fle_der

Més informació:

Sala de Cultura Sa Nostra - Consell d'Eivissa

Aragó, 17

Eivissa

De dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20:30 hores

Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20