Nova convocatòria

Beques estudis universitaris o artístics 2010-2011

“SA NOSTRA” referma la seva clara aposta pel futur dels joves de les Balears amb una nova edició de les beques per a estudis superiors artístics i de disseny i per a l’inici d’estudis universitaris. El període de sol·licitud finalitza el 29 d'octubre de 2010.

 

L'Obra Social de "SA NOSTRA" convoca, un any més, les beques per als estudiants que comencin una carrera universtitària o per als que cursin estudis artístics i de disseny de grau superior durant el curs 2010-2011. 

Ajuts de fins a 800 euros

Aquestes ajudes tenen l’objectiu de becar la matrícula i les despeses de desplaçament. Els estudiants podran rebre una beca de fins a 500 euros per sufragar despeses de matrícula  o de fins a 800 euros si es tracta de matrícula i despeses de desplaçament, reflectida en aquest darrer cas, en alguna d'aquestes situacions:

  • Amb domicili familiar a Menorca, Eivissa o Formentera i que s'hagin de desplaçar a una altra illa per cursar estudis que no existeixen al seu lloc de residència,
  • Amb domicili familiar a qualsevol població de Mallorca situada a més de 50 quilòmetres de distància del nucli de població on es troba el centre d'estudis,
  • Amb domicili familiar a les Illes Balears i que s'hagin de desplaçar a una altra comunitat autònoma per cursar estudis oficials que no s'imparteixen a les Illes Balears.

Els sol·licitants han d'estar matriculats del primer curs d'estudis universitaris oficials de grau del curs 2010-2011 a les Illes Balears o en la comunitat autònoma corresponent en el cas de que no s'imparteixen a les Illes Balears. 

Fins al 29 d'octubre

Per a més informació sobre els requisits, els tipus d'estudis que poden cobrir els ajuts o els criteris de selecció, podeu consultar les bases de la convocatòria a l'enllaç que apareix a la banda dreta d'aquesta mateixa pàgina.

Els alumnes que hi estiguin interessats han d’emplenar i enviar el formulari electrònic de sol·licitud, disponible a www.obrasocialsanostra.com a partir del proper 15 de juliol. El termini per demanar la beca finalitza el 29 d’octubre.

L’entitat va posar en marxa aquest programa el 2009 i, de les 260 beques sol·licitades, se n’atorgaren 90. Davant l’èxit aconseguit, es posa en marxa enguany una nova edició.

Més informació:

Obra Social de "SA NOSTRA"

C/de Can Tàpera, 5

07015 Palma de Mallorca

Tel - 971 707 421
Fax - 971 707 950

De dilluns a divendres, de 8:00 a 15:00 h

Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20